Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Beefsteaky na víně

 

0,5- 1 kg hovězího zadního nebo svíčkové, sůl, pepř, mouka, máslo

 

Nakrájíme si čtyři řízky z dobře odleželé svíčkové, rukou je naklepe­me, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a dáme je na rozpálené máslo opéci po každé straně asi 4 minuty. Pak je zaprášíme moukou, chvíli podusíme a zalijeme vařící vodou a bílým vínem a v této omáčce je nechá­me ještě povařit. Horké beefsteaky upravíme na mísu, polijeme proceze­nou šťávou a podáváme k nim brambory.



Celkem je v databázi 64 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)