Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Filet po myslivecku

 

750g hovězího zadního, svíčkové , hl. mouka, cibule, máslo, sůl, pepř, citrónová šťáva

 

Ze svíčkové nařežeme 6 tenkých řízků, posolíme, opepříme a nakle­peme. Každý protáhneme dvakrát nebo třikrát slaninou a obalíme v mouce. Na pánev dáme osmažit půl rozkrájené cibule na 3 lžíce másla, navrch po­ložíme řízky a prudce opečeme. Mezi pečením maso vařečkou otáčíme, aby se cibule nepřipálila; za 10 minut je obrátíme a podlijeme vývarem. Pak necháme omáčku zhoustnout, procedíme ji; podle potřeby osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Jako příloha je vhodná rýže, brambory i těstoviny.



Celkem je v databázi 64 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)