Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.
Filet po myslivecku
750g hovězího zadního, svíčkové , hl. mouka, cibule, máslo, sůl, pepř, citrónová šťáva
Ze svíčkové nařežeme 6 tenkých řízků, posolíme, opepříme a naklepeme. Každý protáhneme dvakrát nebo třikrát slaninou a obalíme v mouce. Na pánev dáme osmažit půl rozkrájené cibule na 3 lžíce másla, navrch položíme řízky a prudce opečeme. Mezi pečením maso vařečkou otáčíme, aby se cibule nepřipálila; za 10 minut je obrátíme a podlijeme vývarem. Pak necháme omáčku zhoustnout, procedíme ji; podle potřeby osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Jako příloha je vhodná rýže, brambory i těstoviny.
Celkem je v databázi 64 receptů.