Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Španělští ptáčci

 

     4 větší plátky hovězího masa, hořčice, sůl, pepř, sádlo, klobása, sladkokyselá okurka nebo citron, natvrdo uvařené vejce, vývar, šlehačka, hladká mouka

 

     Plátky masa důkladně naklepeme, osolíme a ope­příme, pomažeme hořčicí, pak na ně dáme proužek klobásy (suchého salámu), okurku a natvrdo uvařené vejce(plátek citronu), vše zabalíme a ovážeme nití. Do hrnce (kastrolu) dáme sádlo, na to položíme závitky a přidáme ještě nakrájenou klobásu (salám), okurku, vejce a přidáme 2 lžičky hořčice . Jemně osolíme, opepříme, přikryjeme pokličkou a dáme péct do trouby. Po změknutí masa ptáčky vyjmeme, přidáme trochu vývaru a povaříme omáčku v kastrolu. Mezitím si rozmícháme šle­hačku s moukou a zalijeme omáčku v kastrolu. Necháme přejít varem a přecedíme. Podáváme s kynutým knedlíkem.



Celkem je v databázi 64 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)