Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.
1 kg zadního hovězího masa , 100g sádla, 2 cibule, 50g hladké mouky, sůl. pepř, 4 stroužky česneku, 3 papriky, 5 rajčat, 60g másla, sekaná petrželka
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a v kastrolu na sádle opečeme z obou stran a vyndáme. Na zbylém tuku osmahneme drobně nakrájenou cibulku, zaprášíme moukou a zasmahneme, zalijeme vodou a povaříme na řídkou omáčku. Přidáme maso, sůl, pepř, rozdrcený česnek, přiklopíme a v troubě dusíme doměkka. Papríky zbavené semen a stopek vhodíme do vařící vody, 6 minut povaříme, scedíme a nakrájíme na proužky. Rajčata spaříme, oloupeme, překrojíme a vymáčkneme. Pak zeleninu osolíme a osmahneme na másle. Na měkké maso navršíme směs zeleniny a posypeme petrželkou. Jako přílohu lze použít brambor.
Celkem je v databázi 64 receptů.