Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Plněné hovězí plátky

4 plátky zadního hovězího masa, sůl, pepř, sádlo, 5 čerstvých žampionů, 2 vejce, 80g slaniny, 2 nožičky vídeňského párku (klobása), 1 cibule, pivo, hladká mouka

 

     Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na tuku podusíme oloupané a najemno nakrájené žampiony, zalijeme je rozmíchaný­mi vejci, osolíme a umícháme. Na plátek masa položíme plátek slaniny, přidáme vaječnou směs a položíme část párku (klobásy). Plátek přehneme a sepneme. Na sádle osmahneme pokrá­jenou cibuli, vložíme závitky a opečeme je po obou stranách. Zalijeme vodou a pivem, přidáme masox a dusíme pod pokličkou doměkka. Měkké závitky vyjmeme, omáčku zahustíme moukou, dochutíme solí a krátce prohřejeme. Příloha- kynutý knedlík, rýže.



Celkem je v databázi 64 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)