Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.
Plněné telecí (hovězí) hrudí
500g telecího hrudího, 30g másla, hl. mouka, sůl, housková nebo rýžová nádivka
Nádivka: Smícháme na kostičky nakrájený rohlík (housku), salám, sůl, pepř, rozkvrdlané vajíčko a důkladně promícháme.
Z masa vyjmeme kosti, utvoříme v něm kapsu a tu naplníme nádivkou, otvor zašijeme a mase na povrchu nasolíme. Vložíme do pekáče, poklademe plátky čerstvého másla a pečeme za častého polévání a podlévání tak, aby pečeně nebyla vysušená. Poté pečeni vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, necháme osmahnout, podlijeme, povaříme a přecedíme. Příloha-brambor, br. kaše, rýže
Celkem je v databázi 64 receptů.