Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Srdce na paprice

 

500g srdce, celý pepř, nové koření, cibule, rajčatový protlak, hladká mouka, 250g  zelené papriky, sůl, kari koření

 

      Srdce povaříme ve vodě s pepřem a novým ko­řením. V hrnci osmahneme na oleji (sádle) nakrájenou cibuli, přidáme srdce pokrájené na menší tenké plátky a trochu rajčatového protlaku, podlijeme vývarem ze srdce a dusíme doměkka. Pak šťávu zahustíme moukou, vložíme kolečka papriky, osolíme a ochutíme kari kořením. Dusíme ještě 5-10 minut. Příloha-rýže, těstoviny.



Celkem je v databázi 64 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)