Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.
Játrový puding
30 dkg jater, 2 žloutky, 2 bílky, 5-10 dkg slaniny, 1 sardel, 4 lžíce smetany, cibule, strouhanka, sůl, pepř, muškátový květ
Játra odblaníme, umeleme, přidáme strouhanku, 2 žloutky, na drobné kostečky nakrájenou a rozpálenou slaninu, 1 s máslem utřenou sardel, 4 lžíce sladké smetany, osolíme, opepříme, přidáme šptku muškátevého květu a půl drobně nakrájené a osmažené cibule. Vše dobře promícháme a naposledy přidáme ze 2 bílků vyšlehaný sníh. Pudinkovou formu vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a vložíme do ní připravené těsto. Uzavřeme víkem a formu vložíme do hrnce s vařící vodou tak, aby voda sahala přibližně do 1/3 formy. Hrnec přiklopíme pokličkou a puding vaříme 1 1/4 hodiny.
Celkem je v databázi 64 receptů.