Recepty z hovězího masa... aneb Pochutnejte si.



Brzlík

1-3 hovězí brzlíky, 3 dkg slaniny, hl. mouka, cibule, paprika

 

Z hovězího brzlíku odstraníme žilky a necháme 1/2 hodiny ve vodě. Následně ho spaříme vařící vodou. Do hrnce dáme nakrájenou cibuli, rozkrájenou slaninu a necháme cibuli zesklovatět, přidáme špetku papriky, navrch položíme osolené brzlíky a necháme za občasného míchání a podlévání přibližně hodinu dusit. Když jsou brzlíky měkké, necháme šťávu vysmahnout, zasypeme lžící mouky, osmahneme a pak podlejeme hovězím vývarem. Měkké brzlíky vyjmeme, omáčku necháme zhoustnout a pak jí procedíme. Jako příloha se hodí rýže.



Celkem je v databázi 64 receptů.
Puding z telecího masa
Játrový puding
Srdce na špeku
Telecí játra na víně
Řízek v těstíčku
Srdce na paprice
Játra na víně
Dušené ledvinky
Plněné telecí (hovězí) hrudí
Telecí závin
Plněné hovězí plátky
Svíčková pečeně s uzeným masem
Roštěnky na pivě
Hovězí plátky po provensálsku
Španělští ptáčci
Italské řízky
Italské přírodní řízky s olivami
Hovězí guláš
Filet po myslivecku
Beefsteaky na víně
Beefsteak
Roastbeef
Znojemská pečeně
Italská pečeně
Telecí kořínek
Hovězí pečeně
Hovězí od oběda na cibulce s rýží
Hovězí dršťky s kyselou smetanou
Smažené vemeno
Brzlík
Hovězí jazyk
Dršťková polévka
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)
(bez názvu)